Vi har siden tidlig på 90 tallet utført malerarbeider for både borettslag og sameier. Går dere med planer om å pusse opp eller lage ett budsjett for fremtidige kostnader ? Vi tilbyr hyggelige priser gjennom hele året, ta kontakt for gratis befaring og en god prat.

Bedriften benytter seg ikke av innleid arbeidskraft da alle våre håndverkere er faste ansatte. De er dyktige og har utført slike oppdrag gjentatte ganger tidligere, slik at de vet hvordan man utfører oppdraget effektivt og med høy kvalitet. Dette sammen med gode og slitesterke produkter sørger for overflater som varer år etter år.

Våre ansatte sørger for en behaglig gjennomføring av prosjektene, sammen med en god tone og løpende varsling. Det er mange forskjellige beboere å forholde seg til og vi hjelper til med det meste mens vi utfører jobben vår. Både eldre og småbarnsforeldre blir ivaretatt når vi f.eks jobber i en oppgang, det er alltid like hyggelig å bidra til at det skal gå smidig for seg om noen trenger litt ekstra hjelp.

Vi benytter oss av løsninger og systemer som sikrer gode arbeidsforhold uten fare for skader på hverken beboere eller fagfolk. Det benyttes siste teknologi innen slipeutstyr med støvoppsamling, høydemateriell og produkter som ikke avgir farlige gasser. For heissjakter eller gruber hvor man i perioder må benytte sterkere produkter, benyttes vannstøvsugere og friskluftsystemer. Da har man sørget for en effektiv kvalitetsikring, hvor HMS er opprettholdt gjennom hele prosjekte

 

Ta gjerne kontakt for befaring og pristilbud med Faglig Leder, Lars Pettersen på telefon  46 888 999 eller send oss en epost til post@cmbas.no